Posturi de radio

Radio live online

Radio - Muzica Populara

Radio Favorit

admin March-21-2009

Radio Favorit Online - Asculta Live in Winamp!

Pe data de 7 Iul 2004, pe frecventa 92,6 Mhz Oradea au fost auzit pentru prima data cantece populare romanesti, primele melodii etno sau de petrecere si primele manele difuzate de un post de radio local. Astazi, aproape ca nu mai exista oradean care sa nu fi auzit de Favorit FM.

La doar cateva luni de la lansare Favorit FM Oradea, radioul s-a impus datorita celei mai spectaculoase ascensiuni din zona si a atins o record. Favorit FM a muzica buna de petrecere destinata persoanelor active social, cu varste intre 17 si 46 de ani. In timp, programul muzical a fost completat cu unul informativ. Infoshow-uri, fotbal si manele, concursuri live, si multe altele.

Radio Favorit FM Oradea emite non-stop si poate fi receptionat in Oradea si in imprejurimi pe o distanta de 20 km, beneficiind de o audienta potentiala de 300 de mii de locuitori.

Radio Popular

admin March-21-2009

Asculta Radio Popular Live

Asculta in Winamp

Desi tanar, lansat fiind pe 15 Ian 2008, Radio Popular a devenit deja un mod de viata pentru multi. Creat de un tanar colectiv entuziast, facand totul din pasiune si respect pentru ascultatori, a reusit sa se dezvolte enorm in ultimul an. Muzica difuzata este diversificata, astfel, tinand axa distractiei, incepem cu muzica populara clasica, putine sarbe, trecem prin Banat, vizitam Moldova, nu uitam Ardealul dar ajungem in zilele noastre cu o melodie populara recent lansata. Si pentru ca tacamul sa fie complet, la cererea ascultatorilor se mai adauga putin Guta, Salam, Denisa… adica manele vechi si noi, melodii ce merg la sufletul oricarui ascultator de muzica populara.

Web: www.radiopopular.ro
E-mail: office@radiopopular.ro
Telefon: +(40)770.683.300