Posturi de radio

Radio live online

Radio - Manele

Radio Favorit

admin March-21-2009

Radio Favorit Online - Asculta Live in Winamp!

Pe data de 7 Iul 2004, pe frecventa 92,6 Mhz Oradea au fost auzit pentru prima data cantece populare romanesti, primele melodii etno sau de petrecere si primele manele difuzate de un post de radio local. Astazi, aproape ca nu mai exista oradean care sa nu fi auzit de Favorit FM.

La doar cateva luni de la lansare Favorit FM Oradea, radioul s-a impus datorita celei mai spectaculoase ascensiuni din zona si a atins o record. Favorit FM a muzica buna de petrecere destinata persoanelor active social, cu varste intre 17 si 46 de ani. In timp, programul muzical a fost completat cu unul informativ. Infoshow-uri, fotbal si manele, concursuri live, si multe altele.

Radio Favorit FM Oradea emite non-stop si poate fi receptionat in Oradea si in imprejurimi pe o distanta de 20 km, beneficiind de o audienta potentiala de 300 de mii de locuitori.

Radio Hit Manele

admin March-21-2009

Asculta Radio Hit Manele Live
Ascultain Winamp

Radio Hit Manele - radio online, download muzica - in fiecare seara ai parte de cea mai buna distractie alaturi de cei mai tari DJ. De asemenea aveti posibilitatea de trimite dedicatii online, iar pe site gasiti un chat dedicat tuturor ascultatorilor de muzica buna.

Email: contact@radio-hit.ro
Website: www.radio-hit.ro