Posturi de radio

Radio live online

Radio - Radiouri FM

Radio online

admin July-24-2009

Asculta posturile tale preferate de radio online live. Pe radiouri.info gasesti o colectie de posturi romanesti sau straine, dar si ultimele stiri din industria muzicala. Ai posibilitatea de a vota postul tau preferat sau poti intra in dezbateri pe diverse teme, lasand un comentariu. De asemenea, in curand va fi lansat si forumul radiouri, unde vei putea discuta fara perdea despre problemele care te afecteaza referitoare la radio online live romanesc.

Cei interesati de evolutia siteului si care vor sa afle ultimele stiri si modificari aduse acestuia se pot inscrie la newsletter-ul lunar.

Radio Iasi

admin March-27-2009

Radio Iasi este unul dintre cele mai cunoscute posturi de radio regionale din sistemul radioului public romanesc. Radio Iasi emite pentru locuitorilor din: Bacau, Galati, Botosani, Iasi, Suceava, Neamt, Vaslui, Vrancea dar si in Ucraina sau Republica Moldova.

Separarea plajelor de auditie AM/FM este un efect al politicii de scaderea a mediei de varsta in randul ascultatorilor si de crestere a numarului total de ascultatori. In FM sunt targetate segmente mai tinere ale populatiei, diminuindu-se riscul pierderii altor categorii prin pastrarea si reconstructia AM-ului. Pornind de la nevoile si asteptarile publicului vizat, fiecare plaja a primit proiectia unei grile de programe adecvate.

Radio Iasi emite pe urmatoarele frecvente:

  • 1053 KHz, AM, orele 600-2200
  • 90,8 MHz, FM (Rarau)
  • 96,3 MHz, FM (Iasi), orele 600-2400

Romantic FM

admin January-8-2009

Asculta Radio Romantic FM

-> Asculta in Winamp

Web: www.romanticfm.ro

Telefon: 021-2030207
Fax: 021-2030209
Adresa: Bd-ul Ficusului 44 A, etaj 4, sector 1, Bucuresti
Frecventa: 101.9 FM (Bucuresti)

Romantic FM inseamna stare de bine.

Romantic FM este un radio unic in Romania. Este un post cu personalitate, un produs “premium exclusive” destinat unui public “premium exclusive”, peste medie atat ca instruire cat si ca statut social.

Romantic FM este un brand construit si valorizat cu grija in cei aproape 15 ani de la lansare. Este singurul post de radio cu format Easy Listening (European Oriented), care acopera hiturile europene ale anilor ‘60, ‘70, ‘80, ’90, cat si pe cele de peste ocean (Statele Unite dar si America Latina).

Romantic FM este singurul post de radio din fm-ul bucurestean care difuzeaza cu consecventa vechile slagare romanesti.

Publicul Romantic FM este numeros, propulsand radioul ca lider al posturilor de nisa, cu o audienta care se simte in clasamentul general al posturilor de radio din Romania. In capitala, acesta ocupa locul 3 in topul cotelor de piata.

“Muzica, nu zgomot” s-a impus mai mult decat ca un simplu slogan; a ajuns o abordare care a diferentiat postul de concurenta si care i-a adus publicul aproape si l-a facut sa ramana fidel.

ONE FM

admin December-19-2008

LIVE! Radio ONE FM-> Asculta in Winamp

We Believe in Music!

Web: www.onefm.ro

Radio ONE FM a fost lansat pe data de 4 Aug 2007 in cadrul festivalului Sunwaves de la Mamaia pentru toti cei care isi doreau un post de radio care sa le satisfaca setea de minimal, breaks, electro, progressive sau chill.

Radio 21

admin November-14-2008

Asculta Radio Radio 21 LIVE

-> Asculta in Winamp

Web: www.radio21.ro
Radio 21 este cel mai ascultat post de radio romanesc.

Number 1 Hit Radio inseamna ca Radio 21 spune lucrurilor pe nume:

  1. este vocea de care asculta publicul tanar atunci cand vine vorba de muzica
  2. este postul de radio care difuzeaza cea mai buna muzica, cele mai tari hituri ale momentului
  3. este postul care a reusit sa lanseze cele mai multe hituri ale ultimilor trei ani, piese care au ocupat apoi primele locuri in topurile muzicale din tara